قابل توجه دانشجويان متقاضي كار دانشجوئي

به اطلاع مي رساند دانشجوياني كه تمايل دارند بصورت كار دانشجوئي با دانشگاه همكاري نمايند ، مي توانند با مراجعه به سايت دانشگاه قسمت پورتال دانشجويان و با استفاده ازكد كاربري و رمز عبور خود گزينه امكانات را انتخاب كرده و تقاضاي خود را ثبت نمايند . مزيد اطلاع توجه به نكات ذيل ضروري مي باشد :

دانشجو نبايد داراي ترم مشروطي باشد .

دانشجو داراي سابقه انظباطي نباشد .

درصورت نداشتن موارد فوق ، و درصورت علاقه به همكاري با بخش خاصي از مجموعه دانشگاه ، مي توانيد شخصاً مراجعه و تقاضاي خود را ارائه نمائيد . بخشهائي كه مجوز جذب كار دانشجوئي را دارند عبارتند از : كافي نت ، كتابخانه ، دفتر فرهنگ اسلامي ، آزمايشگاه و بيمارستان هاي تابعه دانشگاه مي باشد .

سقف ساعات همكاري دانشجو درهرماه 80 ساعت ميباشد .

پرداخت حق الزحمه كاردانشجوئي بصورت تخفيف شهريه و واريز به حساب شهريه دانشجوئي مي باشد .

فعاليت دردانشگاه بصورت كاردانشجوئي ، هيچگونه سابقه يا تعهدي براي استخدام وي نخواهد داشت .

فرم ساعت كار ماهيانه

اداره كل امور دانشجوئي دانشگاه آزاد اسلامي مشهد